Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

  • Raó social: AUTO REMOLQUE SORRIBES, SL 
  • NIF: B25021700
  • Adreça: Ctra. Seu D’Urgell, 110 – 25740 – Ponts – LLEIDA
  • Telèfon: 973460075
  • Email: autoremolque@gmail.com
  • Registre Mercantil: Inscrita el 18/06/2013, Tom 516, Foli 15, Secció 8, Fulla 2307, Inscripció 6.

Pot posar-se en contacte amb l’empresa titular del lloc web ho podeu fer mitjançant la següent adreça de correu electrònic: autoremolque@gmail.com o el número de telèfon: 973 46 00 75.

Finalitat de la pàgina web

Promocionar i informar degudament dels productes i/o serveis d’Auto Remolque Sorribes, S.L. dins l’àmbit de la construcció i reparació de carrosseries i altres productes relacionats, i on s’ofereix accés a continguts del sector de diversa naturalesa, així com, facilitar-ne el contacte.

El present avis legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.auto-remolque.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre AUTO REMOLQUE SORRIBES, SL  i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb AUTO REMOLQUE SORRIBES, S.L.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de AUTO REMOLQUE SORRIBES, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de AUTO REMOLQUE SORRIBES, SL.

Contingut de la pàgina web i enllaços

AUTO REMOLQUE SORRIBES, SL  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

AUTO REMOLQUE SORRIBES, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de AUTO REMOLQUE SORRIBES, SL. La presència de «links» o enllaços en les pàgines web de AUTO REMOLQUE SORRIBES, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner